24 Iunie 2018                                                                 
  Home
  Articole
  Arhiva revista
  Publicitate
  Contact
 

Eveniment - Forumul de securitate ISA Serbia

În zilele de 23-24 februarie 2017, delegația A.R.T.S. formată din domnii Liviu Mateescu și Mircea Ciordaș a participat la Forumului de Securitate organizat de ISA (International Security Association) la Zajecar/Serbia.
(citeste mai mult)


Conferința Analiza de risc, fundament al protecției împotriva incendiului și efracției

Administrația publică face eforturi să îmbunătățească reglementările din aceste do¬menii și să elimine deficiențele constatate. În acest sens, luna iunie 2017 reprezintă termenul limită de conformare la cerințele legale, atât pentru securitatea la incendiu cât și pentru securitatea la efracție. ... (citeste mai mult)

 

CAMPANIA "PROTEJEAZĂ-ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ!" – EFORT CONJUGAT ÎN SLUJBA CETĂŢEANULUI

Prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului a fost o prioritate de acțiune a Poliției Române și în decursul anului 2016. Campania "Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!" este rezultatul parteneriatului Poliției cu societatea civilă, reprezentată de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate, în cadrul eforturilor conjugate pentru siguranța cetățeanului .... (citeste mai mult)

 

NOUL SISTEM DE PROTECŢIE LA INCENDIU, DEDICAT SPAŢIILOR MICI ŞI MEDII - CERBERUS FIT FC360
Articol publicitar

Indiferent de tipul clădirii/aplicaţiei siguranţa oamenilor şi a bunurilor este o preocupare majoră. Incendiile pun vieţile oamenilor în pericol şi de cele mai multe ori rezultă în pierderi financiare substanţiale. Într-o situaţie de urgenţă, o reacţie rapidă şi de încredere este esenţială .... (citeste mai mult)

 

STARTUP-UL ROMÂNESC PARKING SPOTTER, apreciat la Milestone Community Days: MIPS EMEA 2017

Soluția Parking Spotter, dezvoltată de o echipă de dezvoltatori români cu vastă experiență și competență în analiză video și cloud computing a fost prezentată recent în această săptămână în cadrul Milestone Community Days: MIPS EMEA 2017. Evenimentul a reunit companii din regiunea EMEA şi a avut loc în perioada 8-10 mai, în Dubai. Agenda evenimentului s-a concentrat pe ideea de Comunitate şi modul în care companiile din domeniul video management se pot folosi de platforma open source ..... (citeste mai mult)

 

SISTEMELE CYBER-FIZICE - REALITATEA DE MÂINE

După ce am trăit o revoluţie a comunicaţiilor care a schimbat fundamental modul nostru de viaţă, urmează un nou pas major de evoluţie cunoscut în media ca revoluţia industrială 4 sau trecerea la economia digitală. Bazată în special pe integrarea generală a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în toate aspectele vieţii economico-sociale, această evoluţie va schimba radical modul nostru de viaţă............... (citeste mai mult)

 

IMPACTUL REVOLUŢIEI INFORMAŢIONALE ASUPRA INDUSTRIEI DE SECURITATE

(...) Pe lângă securitatea fizică s-a dezvoltat un nou domeniu, securitatea informației, cu alți actori, mijloace și proceduri. Una din intrebările fundamentale care se ridică în acest context se referă la gradul de colaborare dintre cele două domenii: ce tehnologii IT sunt utile în asigurarea securității fizice și ce proceduri utilizate în asigurarea securității fizice merită a fi implementate în asigurarea securității informației?.... . (citeste mai mult)

 

STRINGENŢA MODERNIZĂRII LEGISLAŢIEI DE REGLEMENTARE A DOMENIULUI PAZEI ŞI PROTECŢIEI

Necesitatea de modernizare a actelor normative care reglementează paza și protecția obiectivelor1 este din ce în ce mai stringentă, aceasta fiind solicitată atât pe piața serviciilor, de către beneficiari și prestatori (realitățile s-au schimbat semnificativ dupa 14 ani), cât și de autoritatea responsabilă - Poliția Română, mai cu seama, după reducerea capacității operative prin retragerea masiva a polițiștilor la pensie...... (citeste mai mult)

 

TRANSFORMAREA DIGITALĂ A ROMÂNIEI DEZBATUTĂ LA ZIUA COMUNICAŢIILOR 2017

"La momentul actual, serviciile electronice de guvernare sunt aproape inexistente. Sunt zeci de sisteme accesibile în mod separat, pe care trebuie să le cauți și recunosc că, deși sunt ministrul Comunicațiilor și Societatii Informationale, nu cunosc toate aceste platforme și servicii. Ori, dacă eu nu le știu, cum pot avea pretenția de la simplii cetățeni să le cunoască și folosească?", a declarat ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Augustin Jianu în deschiderea celei de a XXI-a ediții a expo-conferinței naționale Ziua Comunicațiilor..... (citeste mai mult)

 

INDUSTRIA DE SECURITATE PRIVATĂ DIN ROMÂNIA ŞI-A DESEMNAT PREMIANŢII ÎN CADRUL PRIMEI EDIŢII A GALEI SERVICIILOR DE SECURITATE

(...) Trofeele pentru Excelenţă Profesională în Domeniul Securităţii Private (OSPA) reprezintă un program special conceput pentru promovarea realizărilor profesionale deosebite în acest domeniu. Organizat în colaborare cu Federaţia Serviciilor de Securitate din România, OSPA propune un sistem de apreciere complet independent, obiectiv şi cuprinzător care oferă celor care excelează...... (citeste mai mult)

 

CASA MEA = SIGURANŢA MEA!
FURTURILE DIN LOCUINŢE – VULNERABILITĂŢI ŞI MĂSURI DE PREVENIRE

Fiecare dintre noi considerăm locuinţa ca fiind spaţiul în care ne simţim în siguranţă şi orice pătrundere neautorizată generează o stare de disconfort foarte ridicată..... . (citeste mai mult)

 

INTERVIU DORIN PENA (CISCO): HACKING-UL A DEVENIT UN BUSINESS; ESTE ESTIMAT SĂ AJUNGĂ LA 1.000 MILIARDE DOLARI, LA NIVEL MONDIAL, ÎN 2020

Hacking-ul a ajuns o industrie, un business, fiind evaluat în 2015 la 450 miliarde dolari, la nivel mondial, cu o proiecție de 1.000 de miliarde de dolari în 2020, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al Cisco România, Dorin Pena... (citeste mai mult)

 

COMUNICAT FSS

(...) Înscrierile vor începe la data de 15 Februarie, data limită pentru înscierea aplicațiilor fiind 30 iulie. Finaliștii de anul acesta vor fi anunțați la începutul lunii octombrie..... . (citeste mai mult)

  Copyright © 2007-2018 Alarma SRL
Toate drepturile rezervate.
powered by PROMPT SYSTEMS
Home | Articole | Newsletter | Publicitate | Contact