12 Aprilie 2021                                                                 
  Home
  Articole
  Arhiva revista
  Publicitate
  Contact
 
Bine ati venit pe site-ul nostru !

Acest site se adreseaza atit profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate cat si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume. Site-ul Revista ALARMA este atit complementar revistei cu acelasi nume cat si inovativ, explorand aspecte inedite ale universului sistemelor de securitate.

Vom incerca sa mentinem nivelul informatiei ridicat si sa fim, acolo unde este posibil, de un real folos cititorilor nostri, prezentand aspectele legislative sau normele in vigoare.Dupa cum stiti, REVISTA ALARMA este una din principalele cai de comunicare al ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (ARTS), organizatie non profit ce reuneste intreaga breasla a instalatorilor si furnizorilor de echipamente si servicii din domeniu.Daca prin revista tiparita ne adresam preponderent specialistilor, in format electronic vom avea rubrici detaliate adresate celor cu experienta redusa, rubrici in care vom detalia cunostinte de baza si termeni uzuali.

Spre deosebire de revista, unde comunicarea se face in general unisens, prin intermediul acestui site, dorim o comunicare directa cu cititorii si cautam solutii pentru a imbunatati permanent atit revista cat si calitatea informatiei din aceasta.
Daca in formatul tiparit, din ratiuni economice unele probleme de interes nu pot fi tratate suficient de amplu, in format electronic informatia poate fi mult detaliata si completata cu mijloace de prezentare specifice.

Consideram ca scopul nostru primordial este cresterea nivelului de informare, scop benefic social si economic.

Firmele interesate in promovarea produselor si serviciilor din domeniul sistemelor de securitate sau din domenii conexe pot profita de spatiul publicitar generos.
Realizarea unei imbinari armonioase intre furnizorii de solutii de securitate si beneficiarii lor reprezinta un alt deziderat important.In mod similar vom sprijini toate formele de pregatire si perfectionare profesionala atit in mod direct cat si prin intermediul partenerilor nostri sociali.

Asteptam opiniile Dvs., sugestiile sau nemultumirile legate de domeniul nostru de activitate.Fiti siguri ca vom trata cu atentie si in masura in care problema abordata poate fi explicata sau rezolvata, vom actiona in acest sens.

Colectivul Redactional Revista Alarma 

Copyright © 2007-2021 Alarma SRL
Toate drepturile rezervate.
powered by PROMPT SYSTEMS
Home | Articole | Newsletter | Publicitate | Contact