Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Siel Invest Featured

Publicat de: ARTS 26 Martie, 2021
Rate this item
(0 votes)

Siel Invest - sponsor de panel al celei de-a XIII-a ediții a Conferinței Naționale a ARTS

 

Fondata in 1993, cu o activitate sustinuta de 20 de ani, SIEL INVEST are ca obiect principal de activitate distributia de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate electronica. Datorita unei orientari constante catre performanta, preocuparea pentru formarea unei piete locale la standarde inalte si indrumarea clientilor catre folosirea unor produse de calitate, SIEL INVEST se bucura de un grad ridicat de credibilitate si recunostere.

 

Echipa SIEL INVEST este pregatita sa ofere toata gama de servicii specifice activitatii de distributie: un inventar de peste 1.000.000 euro, procesarea rapida a comenzilor, livrarea produselor din stoc in 24 maxim 48 ore, asigurarea suportului tehnic la vinzare, asigurarea suportului tehnic post vinzare, asigurarea garantiilor tehnice pentru produse, asigurarea certificatelor pentru produse.
SIEL INVEST garanteaza cele mai competitive preturi pentru produsele unor cunoscuti producatori din industria de securitate

Read 3096 times Last modified on Miercuri, 16 Iunie 2021 16:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame