Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

CONFERINȚA ANALIZA DE RISC 2021

CONFERINȚA ANALIZA DE RISC 2021

Publicat de: ARTS
OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE

 12 mai 2021
Online Event
LiVE pe Youtube

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) împreună cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSF) vă invită la cea de a VI-a ediție a Conferinței de analiză a riscului, care se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM și va fi transmisă LiVE pe Youtube și preluată pe Facebook.

Ediția 2021 va naviga în siajul pandemiei, care ne-a arătat însă că securitatea reprezintă un pilon important al societăţii contemporane, dar şi că dificultăţile stimulează inovaţia. Agenda evenimentului surprinde atât actualitatea şi lecţiile învăţate ȋn pandemie, dar mai ales perspectivele şi măsurile de abordat pentru optimizarea și performanța în reducerea riscurilor de securitate. Iată câteva din temele propuse spre analiză: evaluarea riscurilor de securitate fizică și planificarea sistemelor tehnice de securitate – cazul SaaS (Security as a Service), optimizarea intervenției autorităților la evenimente cu ajutorul sistemelor de detecție incendiu, gaze și stingere a incendiilor, tendințe și influențe în practicile evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Sunt așteptați să ni se alăture dialogului reprezentanți ai autorităților, medici ATI, evaluatori de risc la securitate fizică, proiectanți și formatori de formare profesională. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături,

Miercuri, 12 Mai 2021 ora 10:00,
la conferința cu tema
OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE,
găzduită pe platforma ZOOM şi LiVE pe Youtube și pe Facebook

 

*****

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame