Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Romanian Security Fair 2022

Romanian Security Fair 2022

Publicat de: ARTS
- Comunicat de presa -
 

 

Cea mai mare expoziție de securitate din România organizată de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate revine în 2022 la Romexpo. ROMANIAN SECURITY FAIR va avea loc, în format fizic, în perioada 9-11 Noiembrie in Pavilionul B1

 

 

 

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti revine, în format fizic, la Complexul Expozițional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma, în parteneriat cu ROMEXPO.

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9-11 Noiembrie 2022, pavilionul B1 oferind peste 12.000 de metri pătrați pentru standuri expozitionale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

După ce, în urmă cu doi ani, RSF 2020 a constituit o inovație pentru mediul expozițional din România, desfășurându-se în spațiul virtual, RSF 2022 se reîntoarce la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerințelor legale în materie de siguranță epidemiologică ce vor fi în vigoare la momentul respectiv.


Liviu Mateescu, președinte ARTS:  ”Romanian Security Fair 2022 este o ediție specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-și reveni după această pandemie datorata Covid 19. Acum doi ani am reușit să organizăm, o expoconferinta on-line, expoziție care strict din punct de vedere tehnic și-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziție sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlnește cererea cu oferta, clientul cu producătorul. Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experiențe și cunoștințe, este locul unde se încheagă relații de încredere și parteneriat, este locul din care industria noastră își trage resursele de energie pentru a crește și a se dezvolta pentru următorii doi ani.”

 

În cele trei zile de târg, sunt așteptați peste 4000 de persoane – simpli vizitatori sau profesioniști din domeniu - să vadă și să testeze cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracție, control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

 

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezenți, cu siguranță, atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matura si bine structurata.

 

Organizatorii, Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma împreună cu ROMEXPO continuă parteneriatul lor în domeniu în speranța ca Romanian Security Fair să devină cel mai mare targ de securitate din sud estul Europei.

 

 

*****

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame