Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Konica Minolta Business Solutions România - sponsor de panel la cea de-a XIII-a editie a Conferintei Nationale a ARTS

Konica Minolta Business Solutions România - sponsor de panel la cea de-a XIII-a editie a Conferintei Nationale a ARTS Featured

Publicat de: Konica Minolta 26 Martie, 2021
Rate this item
(0 votes)

Konica Minolta Business Solutions România - sponsor de panel la cea de-a XIII-a editie a Conferintei Nationale a ARTS

Prezentă în peste 150 de țări la nivel global, Konica Minolta este una dintre cele mai importante companii de tehnologie ce adoptă constant noile tendințe din industrie, cu scopul de a oferi clienților și partenerilor săi din întreaga lume expertiză de vârf și oportunități de inovare în era digitală.

În 1991, Minolta, companie cu tradiție în industria de print, intră pe piața din România. În urma fuziunii internaționale dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, se formează noua companie Konica Minolta Holdings Inc., iar pe plan local, în 2003, este fondată Konica Minolta Business Solutions România.

Anul 2021 marchează aniversarea a 30 de ani de activitate a companiei Konica Minolta în România, perioadă în care s-a dezvoltat constant și a devenit una dintre cele mai stabile companii locale de pe piața serviciilor de printare.

În prezent, activitatea companiei se concentrează pe cinci direcții de business: sisteme profesionale de tipar digital, pentru volume mici până la volume foarte mari de printare, adresate tipografiilor, producătorilor de tipar comercial, cât și mediului corporate, echipamente de tipar digital industrial pentru printarea formatelor mari și atipice, ambalajelor și etichetelor, inclusiv înnobilarea acestora, echipamente multifuncționale pentru birouri, soluții pentru managementul documentelor și informațiilor electronice, sisteme de supraveghere și soluții de analiză video.

În cei 30 de ani de activitate, Konica Minolta România s-a clasat în topul companiilor de profil de pe piața locală. Din 2001, compania și-a menținut pozița de lider pe segmentul echipamentelor laser color A3 pentru birouri. Din anul 2009, Konica Minolta România a ocupat primul loc pe piața sistemelor de tipar digital, la doar doi ani de la lansarea pe acest segment. Din 2014, compania s-a lansat ca integrator de soluții și servicii IT, iar în prezent oferă un portofoliu extins de soluții destinate procesării automate a documentelor și informațiilor electronice, precum și instrumente de comunicare și lucru de la distanță. În 2017, compania și-a extins activitatea pe piața de tipar digital industrial, iar doi ani mai târziu a devenit lider pe acest segment. În 2021, compania și-a consolidat poziția de furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn: Konica Minolta Business Solutions Romania.

Read 4907 times Last modified on Miercuri, 16 Iunie 2021 16:43

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame