Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Categorie Articole-Leading

Integral EvoxX – sistemul de detecţie şi semnalizare incendiu al viitorului

19 Noiembrie, 2021

 

Integral EvoxX – sistemul de detecţie şi semnalizare incendiu al viitorului

 

După Integral şi Integral IP, Integral EvoxX stabileşte noi standarde pentru sistemele de detecţie şi semnalizare incendiu. Dotat cu cele mai recente tehnologii, sistemul este perfect echipat pentru a răspunde tuturor solicitărilor atât actuale cât şi viitoare.

CUM NE PUTEM PROTEJA ÎN CAZUL UNUI INCENDIU? - GHID INCENDIU

05 August, 2021
66% din cele mai mari 50 de daune achitate în baza asigurărilor pentru locuințe
au fost provocate de incendii

Supraveghere video inteligentă pentru industrie și producție: de la securitate de bază la transformare digitală

24 Iunie, 2021

În prezent, tot mai multe organizații folosesc tehnologia pentru analize avansate, automatizarea proceselor și transformare digitală, obținând astfel un avantaj competitiv față de companiile tradiționale.

Avem la dispoziție soluții corespunzătoare, care pot aduce o contribuție semnificativă prin limitarea pandemiei și revenirea la "Noua Normalitate"

22 Iunie, 2021

 

Pandemia cauzată de virusul Covid-19 ne-a afectat pe toți, atât la nivel personal, cât și de business. În același timp, cererea a crescut pentru soluții care mențin companiile deschise și protejează sănătatea oamenilor. Avem la dispoziție soluții corespunzătoare, care pot aduce o contribuție semnificativă prin limitarea pandemiei și revenirea la  "Noua Normalitate".

Zona 4 de reclame