Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.
Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) vă invită la cea de a IX-a ediție a Conferinței de Risc, care se va desfășura în format fizic joi 4 aprilie 2024, la Hotel Capitol, București.
În actualul context în care apar zilnic noi riscuri, este binevenită o intâlnire a specialiștilor în prevenirea și diminuarea acestor riscuri. Riscul este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar evoluţia dinamică şi rapidă a volumului şi complexităţii ameninţărilor precum şi creşterea constantă a riscurilor la efracție, incendiu sau a breșelor de securitate necesită eforturi şi investiţii constante pentru asigurarea nivelului de protecţie dorit. Ignorarea oricărui tip de ameninţări înseamnă asumarea unui nivel de risc pe care nici o persoana sau companie nu şi-l poate permite, indiferent de domeniul de activitate şi ordinul de mărime.
Vă invităm așadar, ca pe parcursul a două paneluri să identificăm împreună factorii determinanți în prevenirea și diminuarea riscurilor la securitate fizică și la incendiu, precum și soluțiile inteligente gasite în contextual amenințărilor actuale.
Participarea la Conferința de Risc, ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la generarea unor propuneri și inițiative de adaptate a legislației actuale.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm să ne fiți alături,
Contact:
Asociația Română pentru Tehnică de Securitate organizează în perioada 13-15 octombrie 2023, la Hotel 5* Lux Garden din Azuga, cea de a XV-a ediție a Conferinței Naționale a ARTS.
Sărbătorim anul acesta, 20 de ani de la fondarea ARTS, prilej de a ne reîntâlni vechi prieteni, parteneri de afaceri, colaboratori.
Intr-un panel dedicat amintirilor, vom rememora succesele și experiențele anilor trecuți, vom povesti momente și evenimente așa cum au rămas ele în memoria fiecăruia.
In cel de-al doilea panel, partenerii celei de a XV-a ediții a Conferinței Naționale, Schrack Seconet, Siel Invest, KMW Systems, Set Alarm International, Critical Technologies, Ajax Systems, vor marca în prezentările lor, saltul tehnologic din ultimii 20 de ani.
În pauzele de cafea, în cadrul unei miniexpoziții, vom avea prilejul să revedem o parte din echipamentele” istorice” din anii 90, multe din ele manufacturate în România acelor ani.
Vă așteptăm cu drag!
Contact:
Adria Security Summit 2023 se va desfasura anul acesta, în perioada 25-26 octombrie în capitala Sloveniei, Ljubljana.
Summit-ul va oferi o serie de evenimente din domeniul securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC, soluțiilor inteligente și tehnologiilor conexe.
Evenimentul va găzdui peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de tari estimandu-se vizita a peste 3000 de participanți.
Folosind platforma avansată de matchmaking, participanții se vor conecta cu experți din industrie, lideri de gândire și potențiali parteneri, atât la fața locului, cât și online.
Cu diverse oportunități de networking disponibile din momentul înregistrării, participanții vor avea suficient timp pentru a crea conexiuni, a face schimb de informații și a explora colaborări reciproc avantajoase.
Nu ratați această oportunitate de a interacționa cu cei mai buni lideri din industrie, de a obține informații valoroase și de a prezenta inovațiile dvs. unui public global.
Evenimentul și-a deschis porțile tuturor participanților, care se pot înscrie acum pe site-ul oficial la https://www.adriasecuritysummit.com/
Toate celelalte informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Summit-ului, pe conturile de social media dedicate sau prin e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon +387 33 788 985.
Noua platformă digitală de servicii a Schrack Seconet sprijină în mod eficient gestionarea şi administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor si stabileşte noi standarde în materie de digitalizare. Aceasta integrează servicii și asistență pentru utilizatori facilitând programarea, instalarea, întreținerea, extinderea sau modernizarea sistemelor pe întreaga perioadă a ciclului de viaţă. Mixul sofisticat de servicii găzduit de platformă include o baza de date de cunoștințe despre produs, gestionări multiple de sisteme sau locaţii, analize şi informaţii în timp real despre starea sistemelor pentru un număr important de utilizatori.