Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Categorie Articole-Leading

Conferința Naționala a ARTS editia a XV-a

25 Septembrie, 2023

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate organizează în perioada 13-15 octombrie 2023, la Hotel 5* Lux Garden din Azuga, cea de a XV-a ediție a Conferinței Naționale a ARTS.

Sărbătorim anul acesta, 20 de ani de la fondarea ARTS, prilej de a ne reîntâlni vechi prieteni, parteneri de afaceri, colaboratori.

Intr-un panel dedicat amintirilor, vom rememora succesele și experiențele anilor trecuți, vom povesti  momente și evenimente așa cum au rămas ele în memoria fiecăruia.

In cel de-al doilea panel, partenerii celei de a XV-a ediții a Conferinței Naționale, Schrack Seconet, Siel Invest, KMW Systems, Set Alarm International, Critical Technologies, Ajax Systems, vor marca în prezentările lor, saltul tehnologic din ultimii 20 de ani.

În pauzele de cafea, în cadrul unei miniexpoziții, vom avea prilejul să revedem o parte din echipamentele” istorice” din anii 90, multe din ele manufacturate în România acelor ani.

Vă așteptăm cu drag!

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +4 0720 026 200

 

Adria Security Summit 2023

25 Septembrie, 2023

Adria Security Summit 2023 se va desfasura anul acesta, în perioada 25-26 octombrie în capitala Sloveniei, Ljubljana.

Summit-ul va oferi o serie de evenimente din domeniul securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC, soluțiilor inteligente și tehnologiilor conexe.

Evenimentul va găzdui peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de tari estimandu-se vizita a peste 3000 de participanți.

Folosind platforma avansată de matchmaking, participanții se vor conecta cu experți din industrie, lideri de gândire și potențiali parteneri, atât la fața locului, cât și online.

Cu diverse oportunități de networking disponibile din momentul înregistrării, participanții vor avea suficient timp pentru a crea conexiuni, a face schimb de informații și a explora colaborări reciproc avantajoase.

Nu ratați această oportunitate de a interacționa cu cei mai buni lideri din industrie, de a obține informații valoroase și de a prezenta inovațiile dvs. unui public global.

 

Evenimentul și-a deschis porțile tuturor participanților, care se pot înscrie acum pe site-ul oficial la https://www.adriasecuritysummit.com/

Toate celelalte informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Summit-ului, pe conturile de social media dedicate sau prin e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon +387 33 788 985.

Cea mai nouă platformă de servicii pentru administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor prezentată de SCHRACK SECONET

09 Septembrie, 2022

 

Noua platformă digitală de servicii a Schrack Seconet sprijină în mod eficient gestionarea şi administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor si stabileşte noi standarde în materie de digitalizare. Aceasta integrează servicii și asistență pentru utilizatori facilitând programarea, instalarea, întreținerea, extinderea sau modernizarea sistemelor pe întreaga perioadă a ciclului de viaţă. Mixul sofisticat de servicii găzduit de platformă include o baza de date de cunoștințe despre produs, gestionări multiple de sisteme sau locaţii, analize şi informaţii în timp real despre starea sistemelor pentru un număr important de utilizatori.

Sisteme complete de incendiu prezentate de KMW Systems

09 Septembrie, 2022

KMW Systems, partener  la Conferința Națională a ARTS “Toamnă de foc – Incendii deloc”

 

Pe 27 septembrie 2022, ARTS organizează  la Ramada Parc Hotel din București Conferința Națională cu tema “Toamnă de foc – incendii deloc”. KMW Systems s-a alăturat acestei inițiative, dorind să contribuie la crearea unui viitor mai sigur prin prevenirea si limitarea efectelor incendiilor.

Zona 4 de reclame