Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

SIMPOZIONUL EURALARM DE LA BUCUREŞTI

SIMPOZIONUL EURALARM DE LA BUCUREŞTI

Publicat de: Lance Rütimann

Revista ALARMA a stat de vorbă cu domnul Lance Rütimann, omul din spatele Simpozionului Euralarm 2018, eveniment care va avea loc la București pe 4 iunie, împreună cu Confernţa Naţională a ARTS. Domnul Rütimann este Director General al diviziei de Afaceri pentru Tehnologiile Siemens care se adresează clădirilor și președintele Comitetului Advocacy al Euralarm, care se ocupă de relaţia cu autorităţile europene.

Revista ALARMA a stat de vorbă cu domnul Lance Rütimann, omul din spatele Simpozionului Euralarm 2018, eveniment care va avea loc la București pe 4 iunie, împreună cu Confernţa Naţională a ARTS. Domnul Rütimann este Director General al diviziei de Afaceri pentru Tehnologiile  Siemens care se adresează clădirilor și președintele Comitetului Advocacy al Euralarm, care se ocupă de relaţia cu autorităţile europene.

DE CE ESTE SIMPOZIONUL EURALARM DE LA BUCUREŞTI UN EVENIMENT CE NU TREBUIE RATAT - INTERVIU CU DOMNUL LANCE RÜTIMANN


Alarma: Lance, spune-ne ceva despre tine și despre  implicarea ta în Euralarm, Asociația Europeană pentru securitate la efracţie și la incendiu?

Lance Rütimann: Rolul diviziei de afaceri constă în construirea, menținerea și utilizarea relațiilor  strategice pentru a sprijini planul de afaceri al Siemens atât în domeniul soluțiilor, cât și al serviciilor. Dar, în cele din rmă, munca mea are adesea un domeniu mult mai larg, acela de a promova medii sigure și durabile, în care societățile se pot  dezvolta şi pot prospera.

Acest lucru se leagă foarte bine cu rolul meu în Euralarm. Comitetul de Advocacy definește și comunică poziții cu privire la subiecte care au impact asupra domeniului.Realizăm acest lucru prin dezvoltarea consecventă a unor relații strategice selective cu factorii de decizie și liderii de opinie, inclusiv cu alte asociații din industrie. Partea interesantă este că facem acest lucru la nivel european și, uneori, la nivel mondial! A: Să simplificăm, de ce ar trebui să participe  cineva la Simpozionul Euralarm anul acesta?

LR: Cred că în acest moment conferința a devenit atât de cunoscută încât contribuie la dezvoltarea industriei europene ca un jucător cheie în întreaga lume. Așadar, această conferință este locul unde  trebuie să vedem încotro se îndreaptă industria de securitate în viitorul apropiat. Să nu uităm că acest eveniment anual este organizat de Euralarm, principalul organism şi asociaţie comercială reprezentativ la nivel european al domeniului, singurul  care are sediul permanent la Bruxelles și care se află în contact direct cu rganismele europene de conducere, platforma

 

Media

Te mai poate interesa

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame