Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Control acces

CONFERINȚA ANALIZA DE RISC 2021

11 Mai, 2021
OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE 12 mai 2021Online EventLiVE pe Youtube

FOLOSIȚI EXPERTIZA NOASTRĂ SĂ FACEȚI SPITALELE MAI SIGURE!

10 Mai, 2021
Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), asociație de utilitate publică, Asociația pentru Securitate la Incendiu (ASI) și Asociația Inginerilor pentru Securitate la Incendiu (ARISI), ca asociații profesionale reprezentative pentru domeniul securității la incendiu, doresc să ofere autorităților de reglementare, managerilor de spitale, factorilor de intervenție, asigurătorilor etc., invitația de se folosi de experiența și expertiza privind elaborarea celor mai potrivite măsuri pentru reducerea riscurilor de securitate și recâștigării încrederii în sistemul medical din România.

SIMPOZIONUL EURALARM DE LA BUCUREŞTI

23 Martie, 2020
Revista ALARMA a stat de vorbă cu domnul Lance Rütimann, omul din spatele Simpozionului Euralarm 2018, eveniment care va avea loc la București pe 4 iunie, împreună cu Confernţa Naţională a ARTS. Domnul Rütimann este Director General al diviziei de Afaceri pentru Tehnologiile Siemens care se adresează clădirilor și președintele Comitetului Advocacy al Euralarm, care se ocupă de relaţia cu autorităţile europene.

OPORTUNITATEA UNEI NOI PROROGĂRI DE TERMEN VERSUS APLICAREA REGLEMENTĂRILOR ÎN VIGOARE

23 Martie, 2020
Tocmai pentru a anihila unul din argumentele (reale) al celor cu poziție pro-prorogare și demontarea susținerii de către asociații și patronate este nevoie de o corecție legislativă pe care autoritatea să o finalizeze cât mai rapid, în sensul de a se clarifica nevoia de securitate și limita de acceptabilitate pentru aceste mici entități.

TENDINŢE ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATE

31 Martie, 2020
Cele mai multe dintre metodologiile de evaluare a riscului pornesc de la identificarea, caracterizarea şi evaluarea resurselor organizaţiei, înţelese ca orice are valoare pentru organizaţie, în domeniul de aplicare al evaluării. Nivelul riscului este determinat în etapa de analiză pornind în general de la analiza ameninţărilor şi a oportunităţilor, analiza vulnerabilităţilor şi a capabilităţii, respectiv analiza impactului şi a criticităţii. Nivelul de risc, exprimat prin plauzibilitate si consecinţe este ponderat prin nivelul de eficacitate al mijloacelor de control al riscului aplicate şi funcţionale.

SECURITATEA INTEGRATĂ

23 Martie, 2020
Evaluatorul de risc la securitate fizică recomandă, la un moment, ca o ușă să fie închisă/blocată iar evaluatorul de risc la incendiu impune, în alt moment, ca aceeiași ușă să fie deschisă. Amândoi au dreptate din perspective proprii, însă nimeni nu i-a pus față în față pentru a-și armoniza pozițiile într-o perspectivă comună.
Pagina 1 din 2

Zona 4 de reclame