Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Conferinta de analiza a riscului 2022

Conferinta de analiza a riscului 2022

- INVITATIE -
 

 

Conferința de analiză a riscului - Ediția a VII-a: ADAPTAREA PROCESULUI DE EVALUARE A RISCURILOR LA NOILE AMENINȚĂRI

 

 

 

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate – asociație de utilitate publică și Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică, avem deosebita plăcere să vă invităm la Conferința de analiză a riscului – Ediţia a VII-a, cu titlul
 

ADAPTAREA PROCESULUI DE EVALUARE A RISCURILOR LA NOILE AMENINȚĂRI,
 

Evenimentul organizat în format fizic, va avea loc
 

Joi, 12 mai 2022, ora 9.30
Institutul Bancar Român (IBR)
Aula Costin Murgescu
București 030774 Strada Negru Vodă 3,


În actualul context internațional, în care apar noi riscuri și amenințări globale  este binevenită o întâlnire a specialiștilor în evaluarea, prevenirea și diminuarea noilor riscuri.  Riscul este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar evoluţia dinamică şi rapidă a volumului şi complexităţii ameninţărilor precum şi creşterea constantă a numărului de breşe de securitate, necesită eforturi şi investiţii constante pentru asigurarea  nivelului  de protecţie  dorit. Ignorarea oricărui  tip de  ameninţări înseamnă asumarea unui nivel de risc pe care nicio companie nu şi-l poate permite, indiferent de domeniul de activitate şi ordinul de mărime.

Vă invităm așadar, ca pe parcursul a două paneluri să identificăm împreună factorii determinanți în degradarea procesului de evaluare a riscurilor la Securitate fizică dar și soluțiile de Securitate inteligente în contextual amenințărilor actuale.

Participarea dumneavoastră ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la generarea unor propuneri și inițiative de adaptate a legislației și reglementărilor actuale.
 

 

*****

Media

Te mai poate interesa

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame