Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

GEMOS: Soluție integrată pentru managementul informațiilor din sistemele de securitate fizică

GEMOS: Soluție integrată pentru managementul informațiilor din sistemele de securitate fizică

Publicat de: Critical Technologies

GEMOS: Soluție integrată pentru managementul informațiilor din sistemele de securitate fizic, prezentată de CRITICAL TECHNOLOGIES, Partener SILVER al celei e a VII-a ediții a Conferinței de analiză a riscului

 

 

Critical Technologies este o companie românească fondată în anul 2014 de un grup de ingineri cu o vastă experiență în domeniul sistemelor integrate. Pe piața sistemelor de securitate oferim una dintre cele mai avansate soluții de management al informațiilor sistemelor de securitate – GEMOS, produsă de compania germana Ela Soft, prin intermediul căreia beneficiarii de infrastructuri de securitate au acces în timp real dintr-o interfață unică la toate informațiile generate de orice senzor sau subsistem, într-un mod unificat. Beneficiarii soluției GEMOS obțin atât o optimizare a costurilor de investiție prin eliminarea sistemelor redundante, cât și a costurilor de exploatare prin automatizarea operațiunilor și a procedurilor de lucru.

GEMOS este o soluție formată din componente software, hardware, accesorii si servicii, având o arhitectură client-server de tip web. Un avantaj major față de competitori este faptul că toate componentele software și hardware sunt produse de compania Ela Soft, asigurând un nivel de integrare fără erori și garantând controlul calității soluției în cele mai mici detalii.

Cu o istorie de peste 25 de ani, GEMOS are dezvoltate peste 750 de interfețe și integrează atât cele mai noi sisteme de securitate, cât și sisteme mai vechi, pe care beneficiarii doresc să le exploateze în continuare. GEMOS este o soluție neutră din punct de vedere al sistemelor de securitate, fiind independentă față de orice producător.

GEMOS colectează și corelează alarmele de la orice senzor sau subsistem de securitate și oferă beneficiarului o interfață unică de management al informațiilor în timp real, permițând automatizarea proceselor de business, îmbunătățirea procedurilor de lucru și reducerea erorii umane, optimizând în același timp costurile operaționale.

Datorită structurii sale universale și modulare, GEMOS este scalabil și permite adaptarea acestuia la nevoile practice ale oricărei infrastructuri. GEMOS este utilizat în clădiri de birouri, bănci, spitale, hoteluri, campusuri academice, muzee, stadioane, baze militare, aeroporturi și facilități industriale. În fiecare dintre aceste cazuri, GEMOS este adaptat la specificul facilității respective. Nu există două soluții identice, ele diferă în ceea ce privește subsistemele selectate, prezentarea datelor, procedurile implementate și, de asemenea, dimensiunea. Plecând de la soluții la scară mică, cum ar fi stația unică de lucru, până la implementări redundante cu centre de servicii, în care mai mulți operatori lucrează simultan, GEMOS este soluția ideală pentru orice tip de infrastructură de securitate.

GEMOS este utilizată în cea mai mare implementare de acest gen din lume, sediul Băncii Centrale Europene de la Frankfurt – 5 clădiri cu aproximativ 520.000 de senzori. Alte referințe importante sunt: sediul Airbus din Stade, Allianz Arena Munchen, câteva locații BAYER AG, fabrica Bombardier din Hennigsdorf, câteva ambasade în Berlin, Târgul de la Frankfurt, Ministerul de Interne din Germania, sediul Nokia din Berlin, baza NATO din Germania, SAP Arena din Mannheim, facilități Opel, Volkswagen și multe altele.

 

*****

 

 

 

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame