Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

KMW Systems sărbătorește 18 ani de activitate

KMW Systems sărbătorește 18 ani de activitate

Publicat de: KMW

 Pe 28 iunie KMW Systems sărbătorește împlinirea a 18 ani de activitate. Cu această ocazie, compania organizează o tombolă și oferă partenerilor săi o reducere aniversară de 18% la echipamentele din gama KMW.

De-a lungul timpului, compania KMW Systems s-a remarcat ca un jucator important pe piața de securitate din România, fiind în același timp primul și cel mai important distribuitor al brandului Dahua.

Portofoliul KMW Systems cuprinde în prezent o gamă proprie de echipamente de securitate, dar și echipamente ale unor branduri consacrate la nivel mondial (Dahua, Ajax, Seagate, Toshiba), soluțiile de supraveghere video, videointerfonie, control acces, efracție și detecție incendiu comercializate fiind în topul preferințelor firmelor instalatoare și utilizatorilor finali.

Aniversarea celor 18 ani de activitate este un moment important și plin de semnificație pentru KMW Systems, de aceea reprezentanții companiei au ales să marcheze momentul alături de partenerii lor, cărora le-au pregătit mai multe surprize. Astfel, majoratul KMW Systems va fi  sărbătorit cu o reducere aniversară de 18% la toată gama KMW, valabilă marți, 28 iunie. În plus, partenerii care vor efectua comenzi în ziua respectivă vor participa la o tombolă, unde vor putea câștiga unul din cele 3 testere portabile multifuncționale 4K puse la dispoziție de companie.

KMW Systems este o afacere matură, dar în continuă dezvoltare, care pune accent pe respect față de clienți, o echipă profesionistă, mereu orientată catre nevoile clienților și nu în ultimul rând pe echipamente de calitate. Succesul KMW se datorează atat partenerilor săi cât și echipei, cărora compania le transmite mulțumiri și aprecieri.

"Sărbătorim 18 ani din povestea KMW, o poveste care a început cu 2 angajați și un portofoliu format din câteva modele de camere video. Acum ne mândrim cu peste 1000 de modele de echipamente din domeniul sistemelor de securitate, dar nu asta ne definește, cât de mare e portofoliul de produse sau cât de mare este volumul vânzărilor. Ce ne definește este legătura strânsă pe care o avem cu partenerii nostri, cărora le mulțumesc că ne sunt aproape. Cea mai frumoasă realizare a companiei KMW Systems este echipa, faptul că suntem împreună după atâția ani și îmi doresc să aniversăm împreună cât mai mulți ani de acum înainte.” , declară Marius Gavriluță, manager general KMW Systems 

KMW Systems crede în colaborări durabile, de aceea atenția sa se va îndrepta în permanență către oferirea unor soluții viabile si eficiente clienților săi. În acest sens, KMW oferă consultantă comercială de specialitate pentru identificarea celor mai potrivite soluții în raport cu cerințele și specificului proiectelor, suport tehnic gratuit pentru implementarea soluțiilor propuse, service rapid și livrări fără costuri.

Mai multe detalii legate de companie și gama de produse comercializate se găsesc pe www.kmw.ro și www.b2b.kmw.ro

KMW Systems SRL

Iasi, Str. Sambetei nr. 6 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0232247288

Bucuresti, Circului Park Tower  | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0314.251.607

 

*****

Media

Eticheta:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame