Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Cea mai nouă platformă de servicii pentru administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor prezentată de SCHRACK SECONET

Cea mai nouă platformă de servicii pentru administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor prezentată de SCHRACK SECONET

Publicat de: Schrack Seconet AG Reprezentanta

 

Noua platformă digitală de servicii a Schrack Seconet sprijină în mod eficient gestionarea şi administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor si stabileşte noi standarde în materie de digitalizare. Aceasta integrează servicii și asistență pentru utilizatori facilitând programarea, instalarea, întreținerea, extinderea sau modernizarea sistemelor pe întreaga perioadă a ciclului de viaţă. Mixul sofisticat de servicii găzduit de platformă include o baza de date de cunoștințe despre produs, gestionări multiple de sisteme sau locaţii, analize şi informaţii în timp real despre starea sistemelor pentru un număr important de utilizatori.Platforma se bazează pe o soluţie Cloud ultra-securizată şi va aduce un pachet amplu de beneficii competitive.

Descoperiţi ce se întâmplă atunci când la Schrack Seconet ducem conceptele cu un pas mai departe, printr-o abordare digitală şi orientată spre viitor. Vă invităm la cea de a XIV-a ediție a Conferinței Naționale a ARTS, în cadrul căreia, domnul Alexandru MATEICIUC, director Schrack Seconet în România, va prezenta în premieră naţională noua platformă de servicii pentru administrarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor marca Schrack Seconet.


***

Schrack Seconet AG este o companie high-tech cu sediul în Austria, specializată în furnizarea de soluții de securitate fiabile şi inovatoare. Ca parte a grupului elvețian Securitas, Schrack Seconet este unul dintre cei mai importanți producători internaționali de sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu, sisteme de apelare medicală şi diverse alte sisteme de securitate. În calitate de furnizor premium, Schrack Seconet garantează soluții personalizate pentru fiecare aplicaţie indiferent de dimensiune sistemului. Compania se bazează pe parteneri tehnologici certificați, angajați cu înaltă pregătire tehnică și tehnologii inovatoare. Dezvoltarea și producția echipamentelor Schrack Seconet sunt realizate în Austria și Germania şi au la bază concepte de viitor care să  răspundă întotdeauna nevoilor utilizatorilor.

 

 

*****

 

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame