Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

MAGUS Command & Control – platformă integrată de monitorizare și management al echipamentelor și sistemelor

MAGUS Command & Control – platformă integrată de monitorizare și management al echipamentelor și sistemelor

Publicat de: Magus Protect Technologies

Magus CC este o platformă software de comandă și control, cu o arhitectură deschisă, pentru monitorizarea echipamentelor și sistemelor. Magus CC are o varietate de aplicații printre care managementul și monitorizarea sistemelor de securitate. Magus CC este o aplicație PSIM (Physical security information management).

Platforma oferă operatorilor și factorilor de decizie informații privind monitorizarea și managementul evenimentului în momentul apariției unui incident, fiind un instrument pentru managementul sistemelor și echipamentelor instalate într-un obiectiv sau mai multe obiective.

 

Magus CC – Exemplu de sisteme de securitate fizica integrate

Avantajul major al utilizării platformei de management Magus CC constă în faptul că aceasta colectează, corelează și analizează în mod simultan informațiile de la o serie de surse (sisteme/subsisteme de securitate (CCTV, radare, drone, control acces, detecție și stingere incendiu, sistem de protecție perimetrală pentru detecția intruziunilor etc.) și/sau senzori (de trafic, debit, măsurare a calității aerului, presiune, temperatură, umiditate etc.) pe care le controlează prin intermediul interfeței de utilizator (fig. 1) în scopul identificării rapide a alarmelor și incidentelor. Pe lângă diminuarea timpului de răspuns necesar luării deciziilor și un bun control al activității operatorilor în vederea reducerii erorii umane, Magus CC optimizează costurile prin reducerea cheltuielilor operaționale.

Datorită arhitecturii scalabile și modulare, platforma este special concepută pentru a răspunde nevoilor specifice clienților din diferite domenii de activitate. Magus CC este utilizat in proiecte Smart City, Protecție infrastructuri critice, Supraveghere de Frontieră, Monitorizare Mediu (Apa, Aer, Sol), Industry 4.0.

 

*****

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame