Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Afisare matrice

ARTS LA MAJORAT - PRIVIND SPRE VIITOR

19 Noiembrie, 2021

Conferința aniversară


ARTS LA MAJORAT- PRIVIND SPRE VIITOR!

 

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm și să vă avem alături la evenimentul nostru aniversar intitulat ARTS LA MAJORAT – PRIVIND SPRE VIITOR! Evenimentul va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021 pe platforma ZOOM, începând cu ora 9:00.

AZiGUARD – SOLUTIA IDEALA DE PAZA ELECTRONICA, PRIN ANALIZA VIDEO

19 Noiembrie, 2021
- include un STUDIU DE CAZ-
 

 

Ce este AZiGUARD?

Practic, reprezinta combinatia perfecta pentru serviciile moderne de securitate. Permite ca paza si supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru, sa fie realizate cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR. Acesta are module complexe de analiza video, printre care si cel specific, denumit Human Detector. Dupa cum ii sugereaza si numele, acest modul are capabilitatea de a determina imediat in imagini daca, intr-un anume teritoriu si interval de timp intervin forme umane. In acel moment, TRASSIR declanseaza o alarma in dispeceratul video al operatorului de servicii, care poate prelucra acea alarma in mai multe moduri. Poate transmite un mesaj audio persoanei sau persoanelor care au incalcat „bariera” zonei protejate. In acelasi timp, comunica cu echipajele de interventie aflate in proximitate, pentru a se deplasa la fata locului si a rezolva operativ incidentul. Pe scurt, atat de simplu functioneaza AZiGUARD.

Dar si atat de eficient!

 

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A ARTS 2021

22 Iunie, 2021
SECURITATEA - ÎN ȘI POST PANDEMIE...

30 IUNIE 2021
Online Event

găzduită pe platforma ZOOM şi

LiVE pe Youtube

CONFERINȚA ANALIZA DE RISC 2021

11 Mai, 2021
OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE

 12 mai 2021
Online Event
LiVE pe Youtube

FOLOSIȚI EXPERTIZA NOASTRĂ SĂ FACEȚI SPITALELE MAI SIGURE!

10 Mai, 2021

 

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), asociație de utilitate publică, Asociația pentru Securitate la Incendiu (ASI) și Asociația Inginerilor pentru Securitate la Incendiu (ARISI), ca asociații profesionale reprezentative pentru domeniul securității la incendiu, doresc să ofere autorităților de reglementare, managerilor de spitale, factorilor de intervenție, asigurătorilor etc., invitația de se folosi de experiența și expertiza privind elaborarea celor mai potrivite măsuri pentru reducerea riscurilor de securitate și recâștigării încrederii în sistemul medical din România.

Zona 4 de reclame