Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Sisteme complete de incendiu prezentate de KMW Systems

Sisteme complete de incendiu prezentate de KMW Systems

Publicat de: Critical Technologies

KMW Systems, partener  la Conferința Națională a ARTS “Toamnă de foc – Incendii deloc”

 

Pe 27 septembrie 2022, ARTS organizează  la Ramada Parc Hotel din București Conferința Națională cu tema “Toamnă de foc – incendii deloc”. KMW Systems s-a alăturat acestei inițiative, dorind să contribuie la crearea unui viitor mai sigur prin prevenirea si limitarea efectelor incendiilor.

 

KMW Systems va aborda tema conferinței prin prezentarea unor soluții adresabile, cu scalabilitate ridicată pentru detecție și avertizare la incendiu. Pentru a răspunde cât mai fidel nevoilor din piață, compania pune la dispoziție sisteme complete de incendiu într-o gamă variată, ce cuprinde centrale, senzori, sirene, butoane și diverse accesorii cu 5 ani garanție și certificare EN54. Configurarea sistemului de incendiu de la KMW este facilă, direct din software PC sau local, din panoul centralei, soft-ul de configurare fiind gratuit. Centrala de incendiu are inclusă o buclă și poate fi extinsă până la 4 bucle, putând adresa până la 1024 de dispozitive, fiind astfel potrivită pentru proiecte de dimensiuni și complexități diverse.

Important de menționat este și suportul tehnic local oferit de KMW, un avantaj important pentru colaborarea cu firmele instalatoare.

Cu o experiență de peste 18 ani, KMW Systems este unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de pe piața sistemelor de securitate. Portofoliul companiei include soluții de detecție și alarmare la incendiu, supraveghere video, videointerfonie, control acces și efracție, gama de produse comercializate fiind în topul preferințelor firmelor instalatoare și utilizatorilor finali.

KMW Systems crede în colaborări durabile, de aceea atenția sa se va îndrepta în permanență către oferirea unor soluții viabile si eficiente clienților săi. În acest sens, KMW oferă consultantă comercială de specialitate pentru identificarea celor mai potrivite soluții în raport cu cerințele și specificului proiectelor, suport tehnic gratuit pentru implementarea soluțiilor propuse, service rapid și livrări fără costuri.

Mai multe detalii legate de companie și gama de produse comercializate se găsesc pe www.kmw.ro și www.b2b.kmw.ro

 

KMW Systems SRL

Iasi, Str. Sambetei nr. 6 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0232247288

Bucuresti, Circului Park Tower  | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0314.251.607

 

*****

 

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame