Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A ARTS 2021

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A ARTS 2021

SECURITATEA - ÎN ȘI POST PANDEMIE...

30 IUNIE 2021
Online Event

găzduită pe platforma ZOOM şi

LiVE pe Youtube

Securitatea în si post pandemie… va fi analizată miercuri 30 iunie 2021, în cadrul celei de a XIII-a ediții a Conferinței Naționale a ARTS organizata de Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate și desfășurată online prin intermediul platformei ZOOM și transmisă LiVE pe Youtube și preluată pe Facebook și Linked In.

Traversarea acestei perioade pandemice ne-a arătat că securitatea reprezintă un pilon important al societăţii contemporane, dar şi că este pentru prima dată în mai mult de un deceniu când abilitățile legate de securitate au ajuns în fruntea listei de roluri și responsabilități din cadrul companiilor. Agenda celei de a XIII-a ediții a Conferinței Naționale a ARTS va aduce în discuție atât actualitatea şi lecţiile învăţate ȋn pandemie, dar mai ales perspectivele şi măsurile de abordat pentru a construi un viitor sigur.

Urmăriți online acest eveniment pentru a afla mai multe despre:

  • Sisteme de siguranță pentru spitale și clădiri mari
  • Soluții inteligente video de tip AIoT și platforme software pentru colectarea de date
  • Supraveghere video inteligentă pentru industrie și producție: de la securitate de bază la transformare digital
  • Integrarea sistemelor de securitate


Sunt așteptați să ni se alăture dialogului profesioniști ai industriei de tehnică de securitate, consultanți, manageri de proiect, evaluator de risc la securitate fizică, strategi in domeniul marketing-lui, dezvoltarea afacerilor și a managementului tehnic. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături miercuri, 30 iunie 2021 cu începere de la ora 10.00.
 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

*****

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame