Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Conferinta Nationala a ARTS - editia a XIV-a

Conferinta Nationala a ARTS - editia a XIV-a

Publicat de: ARTS

TOAMNĂ DE FOC - INCENDII DELOC

 

27 Septembrie 2022 - Ramada Parc Hotel

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate organizează cea de a XIV-a ediție a Conferinței Naționale a ARTS, eveniment ce va avea loc în data de 27 septembrie 2022 și va fi găzduit de Ramada Parc Hotel – Sala Terra Grand Ballroom. Ediția din anul acesta este organizată cu noul nostru partener Uniunea Naţională a Societăților de Asigurare-Reasigurare din România – UNSAR și împreună, pentru un viitor mai sigur, vom încerca să găsim cele mai bune mijloacele de prevenire și stingere a incendiilor. Protecția împotriva incendiilor este o acțiune de zi cu zi, iar reglementările privind prevenirea și stingerea acestora trebuie implementate și respectate în spațiul industrial și de business, acasă, în locuri publice și în mijloace de transport. În acest context, evenimentul este structurat în două paneluri – unul dedicat asigurărilor, care explică tot ceea ce trebuie să știi ca antreprenor despre asigurările la incendiu pentru bunuri, utilaje, instalații și clădiri dar și despre asigurările pentru răspunderi civile și riscuri financiare. Cel de-al doilea panel va trata tendințele și aplicațiile actuale ale noilor tehnologii aflate la intersecția dintre inteligența artificială și domeniul securității la incendiu, echipamente și soluții tehnice de prevenire și stingere a incendiilor, studii de caz, puncte de vedere și schimb de experiență. Este important să subliniem că, pe măsură ce amenințările și contextele sociale evoluează, tehnologia trebuie să se adapteze - precum și regulile care guvernează utilizarea acestor tehnologii.


Printre invitatații noștrii se numără specialiști și companii din domeniul tehnicii de securitate, sistemelor de alarmare și stingere a incendiilor, companii de asigurări, antreprenori, instalatori, distribuitori, parteneri și membrii ai ARTS, evaluatori de risc la securitate, autorități și mass media.

 

Agenda eveniemntului poate fi consultată AICI

 

FORMULAR DE INREGISTRARE IN AUDITORIU

 

*****

 

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame