Revista a profesionistilor din domeniul sistemelor de securitate si celor interesati in a cunoaste tendintele de dezvoltare ale pietei de securitate din tara noastra si din lume.

Adria Security Summit 2024

Adria Security Summit 2024 Adria Security Summit 2024

Adria Security Summit 2024

Publicat de: Radu G

Adria Security Summit 2023 se va desfasura anul acesta, în perioada 25-26 octombrie în capitala Sloveniei, Ljubljana.

Summit-ul va oferi o serie de evenimente din domeniul securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC, soluțiilor inteligente și tehnologiilor conexe.

Evenimentul va găzdui peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de tari estimandu-se vizita a peste 3000 de participanți.

Folosind platforma avansată de matchmaking, participanții se vor conecta cu experți din industrie, lideri de gândire și potențiali parteneri, atât la fața locului, cât și online.

Cu diverse oportunități de networking disponibile din momentul înregistrării, participanții vor avea suficient timp pentru a crea conexiuni, a face schimb de informații și a explora colaborări reciproc avantajoase.

Nu ratați această oportunitate de a interacționa cu cei mai buni lideri din industrie, de a obține informații valoroase și de a prezenta inovațiile dvs. unui public global.

 

Evenimentul și-a deschis porțile tuturor participanților, care se pot înscrie acum pe site-ul oficial la https://www.adriasecuritysummit.com/

Toate celelalte informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Summit-ului, pe conturile de social media dedicate sau prin e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon +387 33 788 985.

Te mai poate interesa

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Zona 4 de reclame